Centru medical veterinar Suceava, cabinet veterinar, clinica veterinara Suceava
Centru medical Veterinar NordVet Suceava

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Serviciile oferite de catre Centrul Medical Veterinar NordVet Suceava

Examimare si ingrijire medicala

Examinarile anuale sunt importante pentru sanatatea animalului dumneavoastra de companie. Aici la NordVet, cateii si pisicile, incep examinarile si vaccinurile la varsta de 8-10 saptamani. In mod ideal, atat cateii cat si pisicile, fac 4 vizite la medicul veterinar, la un interval de 3 saptamani. Animalelor cu o varsta de peste 1 an le este recomandata cel putin o vizita pe an la medicul veterinar. In orice caz, Asociatia Medicilor Veteriani recomanda ca animalele sa fie examinate la fiecare 6 luni datorita procesului lor rapid de imbatranire. In medie, animalele noastre imbatranesc de 7 ori mai repede decat noi. Astfel la 5 ani, animalele sunt considerate de varsta mijlocie, si la 8 ani seniori. Consultul medical anual este recomandat in special animalelor batrane.

Centul medical veterinar NordVet are in componenta sa o echipa de profesionalisti dedicati, fiecare membru al acestei echipe avand multi ani de experienta in domeniu. Cadrele medicale ale centrului NordVet sunt specializati atat in tara cat si in strainatate.


Chirurgie

Aici la NordVet noi oferim clientilor nostrii servicii de inalta calitate pentru a ajuta ca animalele lor sa duca o viata lunga si sanatoasa. Interventiile chirurgicale sunt realizate zilnic la centrul medical NordVet de catre echipa noastra experimentata de chirurgi. Detinem un sistem de narcoza care este unic in nordul Romaniei, cu un aparat de produs oxigen unic in Romania.


Laborator medical complet

Detinem un laborator de analize de ultima generatie iar echipa noastra invata, se adapteaza si utilizeaza in permanenta cele mai noi tehnologii. Datorita acestui fapt va putem oferi rezultatele de laborator in maximum o ora de la inceperea analizelor. In lipsa acestui laborator, probele ar fi trebuit trimise la alte laboratoare si ar fi putut dura chiar si cateva zile pana la depistarea problemelor de sanatate ale animalului.


Radiologie digitala veterinara

Detinem un aparat de radiografie de ultima generatie in incinta clinicii, cu care putem face in cateva minute radiografii digitale de inalta rezolutie animalului dumneavoastra de companie. Radiografiile le puteti primi pe CD sau pe e-mail.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Toate drepturile rezervate@nordvet.ro
2009